Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Vy v tom máte úplný bordel ,milý neomarxisto a che guevaro.

Chápu že se chcete vést na vlně, ale ani trapný pokus najít třídního nepřítele ,jak jinak než jakési sluníčkáře vám v tomto boji nepomůže,holt lidi jsou celkem spokojený ,blahobytný,pívko,klídek,cwe pohoda tydle bohmen,protesty tak max na netu.....

PS:Tak něj moc nechápu kdo vlastně ten sluníčkář je,nadávají na něj marxisti,neonacisti,socialisti,komunisti,pupkaté konzervy u svách placatých miláčků,čím větší úhlopříčka televizoru a telefonu tím větší blahobyt.

Esli to nebude něco jako big foot nebo chupacabra,nebo kostní upír z sice ho nikdo pořádně neviděl, ale víme že tu je a je to monstrum ukrutné.

0 1
možnosti
DD

Velký Vauban, obléhaje pevnost, obhlédl situaci a suše prohlásil. "Čas ještě nedozrál". Nebo "čas (pro zteč) dozrál." Nuže Váš optimismus nesdílím. Dále se bude kriminalizovat, rozhánět, kropit, mlátit........ Čas dozraje spíše v Německu, pod vlivem mohutného katalyzátoru.

0 0
možnosti
NM

...váženej perzekuce jako taková běží neustále a to,že se neustále omílalo"nejsme jako oni" věří jen někdo npř.viz prověrkové komise ale jedno je jisté a prověřeno věkem....vítězové si nejdříve osvojí to nejhorší z poraženého režimu aby se udržel u moci a popírají to jen ti,co to nechtěj vidět;-O;-O

4 2
možnosti
ZB

Revoluce? To jako Bartoš s Konvičkou v čele mohutného davu svrhnou vládu a budou nám spravedlivě vládnout...;-)Konvička plus Úsvit má tak 2 procentní podporu,Bartoš 0,00nic...taková je realita,revolucionáři.To opravdu není všechen "lid";-)

5 10
možnosti
MK

Lžete jako když tiskne a já vím, že účelově. Úsvit a BPI má přes 5 % a nespojujte (zase účelově) Bartoše s Konvičkou; nepatří k sobě. A to, že více než 80% lidí má stejný názor na muslimské vetřelce jako BPI ještě neznamená, že všichni budou volit. Plivnou, jak Vás znám, Vám nedělá problém, ale slušný člověk to po sobě alespoň utře!

1 1
možnosti
Foto

Tedy odevšad slyším, že naše školství nestojí za nic a o vzdělání ani nemluvě. Nechtělo se mi tomu věřit. Ale když čtu tu myšlenkovou prázdnotu, kterou asi nazýváte článek, tak musím přiznat, že to vzdělání na našich školách opravdu asi nestojí za nic, pokud programuje mozky tak, jak je to možno pozorovat u vás. A to mi ani neříkejte, že jste studoval na státní útraty. Tedy i za moje peníze. Pokud tomu tak je, tak zalezte někam do koutka a tiše dejte dohromady nějakou děkovnou modlitbu.

7 5
možnosti
Foto

Kdokoliv mluví o období po roce 1989 jako o "režimu" u mě automaticky ztrácí jakoukoliv důvěryhodnost.

6 10
možnosti
AK

Copak demokratura není režim?

5 1
možnosti
Foto

Jenom taková drobnost - píše se z Bruselu ..... nikoli z Brusele.....Jedině , že by se to skloňovalo dle vzoru pr--l ?????

2 0
možnosti
Foto

Že vám to konečně došlo, podle kterého vzoru skloňují Brusel ti, kteří se směřování unijní politiky nedívají s libostí.

14 1
možnosti
Foto

Hurááááá. A kde se podepisuje petice? Stačí poslat koresponďák?;-O

0 2
možnosti
VS

Je jen škoda, že Hitlera pustili z vězení. Zachránilo by to 50 milionů lidských životů. I demokracie se musí bránit před těmi, kteří by ji rádi znásilnili. Můj otec neříkal, že jsem blbej, ale že jsem mladej. I vy patříte mezi mladé.[>-]

9 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS